To know is to grow | CFA Society VBA Netherlands

Actieve leden

Commissies vormen de kern van onze beroepsvereniging. Zij bieden een ideale mogelijkheid voor het uitbreiden van uw kennis en netwerk en het actief deelnemen aan onze activiteiten. Het is een feit dat de vereniging niet half zo veel zou kunnen bereiken zonder onze enthousiaste en ambitieuze vrijwilligers. Andersom is het zo dat door vrijwilligerswerk te verrichten binnen een commissie, onze leden de kans hebben om hun ideeën, talent en organisatievaardigheden in te zetten voor de gemeenschappelijke doelen van CFA Society VBA Netherlands.   

Commissies zijn toegankelijk voor alle leden van de vereniging.

Meld u aan

Heeft u belangstelling om mee te doen in een commissie?

Inhoudelijke commissies richten zich op specifieke beroepsmatige onderwerpen in navolging van de laatste ontwikkelingen, voeren onderzoek uit of organiseren bijeenkomsten. De kennis die zij genereren wordt regelmatig gepubliceerd in het VBA journaal of op onze website. Zie het overzicht van de inhoudelijke commissies en werkgroepen.

Activiteiten commissies zijn verantwoordelijk voor het soepel lopen van de vereniging en haar terugkerende bijeenkomsten en projecten. Een lijst van onze activiteiten commissies vind u hier​.

Governance commissies verzekeren de kwaliteit van onze programma's en een goede werking van onze vereniging.

Ad-hoc vrijwilligerswerk op een event of project is óók mogelijk indien u slechts beperkte tijd heeft of een speciale expertise heeft die u beschikbaar wilt stellen.

Lidmaatschap van CFA Society VBA Netherlands is een vereiste om deel te kunnen nemen als vrijwilliger in een commissie. Sommige commissies hebben slechts een beperkte capaciteit of stellen aanvullende eisen voor toetreding. 

CFA Institute Commissies

Leden van de CFA Society VBA Netherlands worden eveneens uitgenodigd actief deel te nemen op mondiaal niveau door lid te worden van een van de commissies van CFA Institute met de volgende onderwerpen:

  • ​Marktintegriteit & Advocacy
  • Codes, normen & richtlijnen
  • Beleidsposities & onderzoek
  • Certificering​
  • Ethiek & professioneel gedrag
  • Educational Advisory Committee's (EAC) EAC Working Body (WB)

Voor meer informatie bezoek de website van CFA Instituut.

Abonneer op onze nieuwsbrief