To know is to grow | CFA Society VBA Netherlands

Commissie vacatures

Educatie Commissie

De Educatiecommissie heeft als doel te zorgen voor een integrale aanpak voor de professional learning activiteiten van CFA Society VBA Netherlands. Aandachtsgebieden van de commissie zijn onder meer het MiFID II Stay Compliant-programma en het RBA Programma.

De commissie staat het hele jaar open voor potentiële nieuwe leden. Naast de algemene kwalificaties, is de toelating van een nieuw lid afhankelijk van de beschikbare plaatsen op bepaalde expertisegebieden.

De commissie is momenteel op zoek naar een extra lid met een sterke achtergrond en expertise op het gebied van ethiek en regelgeving binnen de beleggingssector en financiële markten.

Lees meer over de missie van de Educatiecommissie, de huidige samenstelling, de werkwijze en de gevraagde algemene kwalificaties. De voertaal van de commissie is Engels.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Rani Piputri, voorzitter van de commissie of met het verenigingsbureau.

Women in Investment Management (WIM) Commissie

CFA verenigingen wereldwijd hebben het initiatief genomen om de resultaten voor beleggers te verbeteren door genderdiversiteit binnen vermogensbeheer aan te moedigen. Concrete doelen zijn om

• Verhogen van het aantal vrouwen dat toetreedt tot de beleggingsindustrie

• Vrouwen in het vak houden en cultuur van binnenuit beïnvloeden

• Vraag naar diversiteit creëren als een noodzaak voor de industrie

Ook in Nederland zijn leden een WIM Commissie gestart met inspirerende evenementen en initiatieven. De commissie is momenteel op zoek naar zowel een voorzitter als nieuwe commissieleden. Naast deelname aan lokale activiteiten kunnen commissieleden ook deelnemen aan het internationale CFA Institute Women in Investment Management Network.

Heb je interesse om voorzitter van onze WIM Commissie te worden of lid te worden, neem dan contact met ons op per email.

Vrijwilligers gezocht voor de CFA Research challenge

De CFA Institute Research Challenge dankt zijn succes aan de onschatbare inbreng van vrijwilligers die dienen als commissieleden, mentoren en beoordelaars van rapporten. 

Voor de editie van dit jaar zijn we op zoek naar nieuwe vrijiwilligers! Bekijk de functiebeschrijvingen of neem contact op met Alex Morozov voor meer informatie.

Abonneer op onze nieuwsbrief