To know is to grow | CFA Society VBA Netherlands

Kandidaten/voorbereiding CFA-examen

​Het CFA-examen is een zelfstudie-examen, maar dat betekent niet dat u er alleen voorstaat. CFA Society VBA Netherlands helpt met inhoudelijke workshops en andere examen voorbereiding. Wij werken met  met een aantal organisaties samen om u op weg te helpen met een geselecteerd aa​nbod van lokale activiteiten.

Uw belangrijkste informatiebron bij de voorbereiding voor het CFA-examen is de website van het CFA Institute. Daar kunt u allerlei e-books, samenvattingen, praktijkvragen en andere onlinehulpmiddelen vinden. Ga naar de website van CFA Institute​​ voor een overzicht van al het onde​rsteunend studiemateriaal dat voor u (gratis) beschikbaar is.

Voor meer informatie over activiteiten en aanbiedingen ter voorbereiding op het CFA-examen kunt met ons contact opnemen.

Examenvoorbereidings- en herhalingscursussen

6-8 weken voor de examens bieden wij de CFA kandidaten in onze regio een gratis workshop aan ter voorbereiding. Daarin worden tips en trucs aangereikt om zo effciënt mogelijk te studeren en hoe de stof te benaderen. Eveneens komt een onderwerp dat als lastig bekend staat bij de kandidaten aan de orde. 

We werken daarbij vaak samen met docent Jonathan Bone van Kaplan Schweser.

 

Opnames van eerdere workshops

CFA Level I examen voorbereiding workshop met Jonathan Bone over het onderwerp Derivaten op 19 April 2021

 

 

CFA Level II examen voorbereiding workshop met Jonathan Bone over het onderwerp Derivaten op 20 April 2021

 

CFA Level III examen voorbereiding workshop met Cees Harm van den Berg op 21 April 2021

 

Cursussen bij Universiteit van Amsterdam

Onze partner de Universiteit van Amsterdam/Amsterdam Business School biedt een cursus aan voor Level I en II gedurende 20 weken. Tijdens de cursussen wordt het gehele CFA® Level I dan wel Level II programma behandeld én wordt een proefexamen gehouden. Op de website vindt u nadere informatie en kunt u zich inschrijven.

Level I – start februari 2021 (19:00 – 22:00). 19 sessies op woensdagen.

Level II – start februari 2021 ​​(19:00 – 22:00)​. 15 sessies op dinsdagen.

 

Cursussen bij Vrije Universiteit Amsterdam 

De Vrije Universiteit Amsterdam biedt Nederlandstalige cursussen aan voor Level I, II en III van het CFA-examen. Deze cursussen starten in september. Meer informatie vindt u op de VU-website.

 

Materiaal bij Kaplan Schweser

Kaplan Schweser en Top Finance bieden eveneens samen vaak 5-daagse intensieve overzicht workshops aan voor Level I, II en III. Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Top Finance. Bekijk ook de website van Kaplan voor meer informatie over de opties voor 'Live' en 'Online' cursussen en studiematertiaal ter voorbereiding van het examen.  

Abonneer op onze nieuwsbrief