To know is to grow | CFA Society VBA Netherlands

Bureau

​Maak kennis met het bureau van CFA Society VBA Netherlands:

Anne-Marie Munnik, RBA: Executive Director   

 

Anne-Marie Munnik startte in 2013 bij VBA beleggingsprofessionals als directeur. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het bureau van de vereniging, de voorbereiding en uitvoering van de strategie, het ontwikkelen en coördineren van educatieve activiteiten, het ontwikkelen en uitvoeren van het ‘public relations and affairs’ beleid en externe communicatie. Vóór de toetreding tot de VBA was Anne-Marie hoofd Investment Research van MN van 2006 tot 2013. Daarvoor werkte ze als beleggingsstrateeg en -analist bij verschillende beleggingsondernemingen in Nederland.

Anne-Marie heeft een Master in Business Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft de RBA titel.

 

 

 

Irma Willem​sen: Staffed Office Executive

 

Irma Willemsen trad in 2003 bij VBA beleggingsprofessionals in dienst als office manager. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie en ledenadministratie, de notulen van de bestuursvergaderingen, van redactievergaderingen van het VBA Journaal, van het curatorium voor permanente educatie, organiseerde zij bijeenkomsten en seminars, verzorgde zij publicaties en onderhield zij de VBA website.

Voordat zij in dienst kwam bij de VBA was Irma office manager bij FDA, een financieel onderzoeksbureau tussen 1986-2002. Hiervoor werkte zij als marketing medewerker bij Digital Equipment.

 

 

 

 

Heleen de Vlaam: Staffed Office Executive

Begin januari 2018 trad Heleen in dienst bij CFA Society VBA Netherlands, tegelijk met de fusie van VBA Beleggingsprofessionals and CFA Netherlands. Zij verzorgde het implementatiemanagement van de fusie; de planning en implementatie van de AVG regelgeving, het Salesforce platform, de nieuwe website en organiseerde evenementen. Haar focus ligt momenteel op de werving, onboarding en engagement van nieuwe leden, het creëren van member value en benefits, en het organiseren van de activiteiten voor kandidaten en studenten. 

Heleen is afgestudeerd in zowel Communicatiewetenschap als Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam en was eerder werkzaam als onderzoeker en consultant in de telecommunicatiesector.

 

 

Joost van der Mandele: Staffed Office Executive

Joost van der Mandele is in november 2022 begonnen op het bureau van CFA Society VBA Netherlands. Hij heeft een achtergrond in de financiele markten als trader, researcher en fund manager. 

Aan de Vrije Universiteit heeft Joost Artificial Intelligence gestudeerd. Van het CFA Programma heeft hij level I en II gehaald.

 

Abonneer op onze nieuwsbrief